ANA MIRJANA RAČANOVIĆ: Najljepša missica BiH svih vremena, pogledajte kako danas izgleda

ANA MIRJANA RAČANOVIĆ: Najljepša missica BiH svih vremena, pogledajte kako danas izgleda

December 24, 2018 0 By admin

ANA MIRJANA RAčANOVIC JE IZ BIJELJINE I ONA JE BILA MISS BOSNE I HERCEGOVINE VEĆ DAVNE 2001.GODINE, A PREMA MIŠLJENJU MNOGIH, NIJE BILO LJEPŠE OD NJE NI NAREDNE GODINE, PA SVE DO DAN DANAS.

Za nju je uvijek bilo da je simbol ljepote, inteligencije i elegancije. Mnogi je smatraju još uvijek našom najljepšom izabranom misicom svih vremena, a poslije izbora za miss, ova ljepotica iz Semberije je kratko angažovana bila i kao TV voditeljka, koja je bila i glavno lice nekoliko domaćih reklamnih kampanja.

<p><br> Poslije toga, ona se povukla iz sfere javnog života, udala se zajedno sa suprugom i djecom i tako započela život u njemačkom gradu Badenu. 2013.godine, na oduševljenje mnogih fanova, pojavila se i u spotu Enesa Begovića LIJEPA JE. Sniman je spot na Vlašicu, za taj angažman nije željela uzeti honorar, nego je provela na Vlašicu u prisustvu porodice o svom trošku.

Iako danas živi van BiH, ona često boravi u svojoj rodnoj Bijeljini, zajedno sa svojom porodicom i mnogobrojnom rodbinom.<br> Ana Mirjana Račanović-Jevtić (rođena Ana Mirjana Račanović, st. 1980.) je naslovnica bosanskog pjevača, modela i ljepote koja je 2001. godine bila Miss Bosne i Hercegovine i natjecala se na natjecanju Miss svijeta iste godine. Njezin rodni grad je Bijeljina, Bosna i Hercegovina. Udana je i živi sa svojim mužem Alenom Jevtićem u Rastattu, Baden-Württemberg, Njemacka.
ila je glasnogovornica Bosne i Hercegovine na Eurosongu 2005. godine.

Šta vi mislite o njoj, da li vam se dopada ili ne, mnogi su rekli da se dugo nije pojavila ljepša od nje niti da ce ikad.

Please follow and like us: