Angelina Jolie pronašla novu ljubav. Poznati glumac osvojio njeno srce

Angelina Jolie pronašla novu ljubav. Poznati glumac osvojio njeno srce

December 24, 2018 0 By admin

ANÐELINA DŽOLI I DŽARED LETO POSTAJU SVE PRISNIJI, IZVOR BLIZAK GLUMICI TVRDI DA NAKON RAZVODA OD BREDA PITA, ANÐELINA TRAŽI UTJEHU U SVOM PRIJATELJU I BIVŠEM POSLOVNOM SARADNIKU, A TOKOM BRAKA SA BREDOM, DŽARED JE POPUT AUTSAJDERA ZA NJU BIO.
Glumac je nakon svega skupio hrabrosti i pozvao Anđelinu sa kojom je glumio u filmu Prekinuta mladost, a film je rađen 1999.godine, sada joj je ulogu ponudio u novom ostvarenju.U vezi sa novim filmom, Džared se javio Anđelini, na čijem scenariju radi, a nakon toga, njih dvoje su počeli vrijeme zajedno provoditi, isprva kao prijatelji, međutim stvari su se preokrenule nakon što je Anđelina izjavila da osjeća nešto prema njemu.

 

Usljed borbe oko petero djece i starateljstvo nad njima, kao i turbulentnog razvoda od Breda Pita, glumica je pored Džareda pronašla utjehu, Džared nju podržava, a ona tvrdi da se nije slomila zbog njega. Uselio se u Anđelininu kuću, boravi kod nje s vremena na vrijeme prethodnih par mjeseci, rekao je izvor.

Jared Joseph Leto roden je 26. prosinca 1971. u Bossier Cityju, Louisiana, u Constance Leto (rod. Metrejon). Njegova majka ima podrijetlo Cajuna. “Leto” je prezime njegovog očuha. Njegovi su se roditelji razveli dok je bio dijete, a on i njegov stariji brat Shannon Leto živjeli su s majkom i djedovima i djedovima po majci, Ruby (Russell) i Williamom Lee Metrejonom. Otac se ponovno oženio i počinio samoubojstvo kad je Jaredu bilo osam godina. Leto se često selio sa svojom obitelji iz Louisiane u različite gradove diljem zemlje. “Otac moje mame bio je u Zrakoplovstvu”, objasnio je Leto, “tako da je puno kretanja bio normalan način života.” Leto ima dva mlada polubrata iz drugog braka svoga oca.

Please follow and like us: