Psa u azilu posjetio vatrogasac koji mu je spasio život. Njegova reakcija je nešto neprocjenjivo

Psa u azilu posjetio vatrogasac koji mu je spasio život. Njegova reakcija je nešto neprocjenjivo

December 25, 2018 0 By admin

Vatrogasac po imenu Mike Thawley je prolazio pored malenog psića koji je bio zavezan na kiši. Odvezao ga je i odveo do veterinarske stanice na glavnoj ulici. Osoblje ga je odmah zbrinulo na odgovarajuci način, utoplilo i zaštitilo njegovu kožu.

Chunkie je bio presretan jer je spašen od zlostavljanja, te je stvorio posebnu vezu sa Mikeom. Ubrzo su se rastali, nakon čega je pas bio poslan u azil. Tamo su primjetili da je konstantno tužan i da mu nešto nedostaje.

Narednog dana, Mike se pojavio u azilu kako bi posjetio svog starog prijatelja. Ovaj video ponovnog susreta je apsolutno predivan. Ovaj pas zasigurno nije zaboravio svog heroja niti će ikada. Spremite se vidjeti kišu poljubaca i toplih zagrljaja.

Preslatko
Vatrogasac po imenu Mike Thawley je prolazio pored malenog psića koji je bio zavezan na kiši. Odvezao ga je i odveo do veterinarske stanice na glavnoj ulici. Osoblje ga je odmah zbrinulo na odgovarajuci način, utoplilo i zaštitilo njegovu kožu. Chunkie je bio presretan jer je spašen od zlostavljanja, te je stvorio posebnu vezu sa Mikeom. Ubrzo su se rastali, nakon čega je pas bio poslan u azil. Tamo su primjetili da je konstantno tužan i da mu nešto nedostaje. Narednog dana, Mike se pojavio u azilu kako bi posjetio svog starog prijatelja. Ovaj video ponovnog susreta je apsolutno predivan.…

User Rating: 4.5 ( 1 votes)
Please follow and like us: