PUN MESEC JE VREME DA KRENETE U OSTVARENJE ONOGA ŠTO STE ZAMISLILI!

PUN MESEC JE VREME DA KRENETE U OSTVARENJE ONOGA ŠTO STE ZAMISLILI!

April 4, 2018 0 By admin
Mnogi ljudi osećaju energiju punog Meseca. To uvek znači da su Sunce i Mesec u suprotnim znakovima zodijaka. To je vreme ispunjeno nabojem, ali i ravnotežom. Solarni yang i lunarni yin su u harmoniji.
 
Šta uraditi?
Mesec raste i ako ste postavili nameru za vreme mladog meseca, spremni ste za delovanje! U žamoru energija, može doći do uvida u stvari vezano za nejasne želje za vreme mladog Meseca. Pretvorite to u stvarnost pomoću konkretnog delovanja, možda sa ritualom koji šalje poruku da ste spremni integrisati svoje namere.
U čemu je poenta?
Svaki mesec, imate priliku doživeti novi početak. Namere koje smo postavili u određenoj mesečevoj fazi mogu dobiti specifične osobine te faze meseca. To je način da ostanete fokusirani na kosmičke struje i da plovite sa tokom. Mesec se puni i prazni i to je konstanta u haotičnom vremenu. Svaka mena je prilika za postavljanje novih ciljeva i za približavanje većoj misteriji.
Šta je namera?
Ova reč se puno koristi, zamenjuje reč – cilj. Možda ipak sugeriše aktivan angažman u tome što zajednički kreiramo sa svemirom. Vaš namera je ono što nameravate stvoriti u vašem životu.
Priprema za pun Mesec
Svaki puni Mesec donosi drugačiji intuitivni osećaj i svaki ritual koji izvršite može izvući suštinu znaka. Kako se približava, možda ćete prikupiti fotografije, pronađene predmete, značajne toteme i postaviti ih sa svojim namerama na istaknuto mesto.
Vreme za slavlje
Pun Mesec često donosi bogatu vibraciju, stvarajući ozračje za proslavu. To otvara vrata značajnim ljudima da mogu ući u vaš život. Ali, takođe imajte na umu da to može biti intenzivno. Postoji razlog zašto se sve više policajaca šalje u patrolu na puni mesec! Odvojite vreme za sebe i iskažite sebi poštovanje na neki način za svaki korak više koji napravite od faze mladog Meseca.
Vrhunac i “otkrivanje”
Ponekad pun Mesec osećate kao kraj jedne faze na životnom putu. Ovo vredi za lični i globalni nivo. To je kao u filmu u kojem su sve tačke radnje odvojene i za trenutak, možete ih videti isprepletene u celinu Ako postavite nameru, pun Mesec je vreme kada otpočinjete svoj put. To je ujedno i kulminacija i vreme za pokretanje delovanja kako bi ostvarili ono što ste zamislili. Delovanjem vi iznosite ideju u stvarnost i stvarate magiju.
IZVOR: ATMA
Please follow and like us: