SRETNI DANI PO HOROSKOPU ZA SVAKI ZNAK POSEBNO

SRETNI DANI PO HOROSKOPU ZA SVAKI ZNAK POSEBNO

April 3, 2018 0 By admin
 
Ovan:
 
Za osobe rođene u znaku Ovna utorak, petak i subota su sretni dani. Ostali dani su manje povoljni za ovaj znak. Ovnovi utorkom treba da se posvete nekoj duhovnoj disciplini.
 
Bik:
 
Za osobe rođene u znaku Bika ponedjeljak, srijeda, petak i subota su sretni dani. Utorkom treba izbjegavati velike troškove, a petak i nedelju treba posvetiti odmoru.
Blizanci:
Za osobe rođene u znaku Blizanaca ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak su sretni dani. Utorak i subota su obično dani briga, teškoća i gubitaka. Nedjelja je povoljna za rutinske poslove i kratka putovanja.
 
 
 
Rak:
 
Za osobe rođene u znaku Raka petak i nedjelja su povoljni dani. Uspjeh u napornim poslovima vezuje se za ponedeljak, utorak i četvrtak. Srijeda je povoljna za ulaganja, dok je subota za to nepovoljna. Ponedjeljkom treba primjenjivati određenje duhovne discipline.
 
 
Lav:
 
Za osobe rođene u znaku Java, utorak, srijeda, četvrtak i petak su sretni dani. Ponedjeljkom i subotom treba izbjegavati važne poslove.
 
Djevica:
 
Za osobe rođene u znaku Djevice, ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak , predstavljaju sretne dane. Utorkom, subotom i nedjeljom treba izbjegavati važne poslove i tada ne treba počinjati ništa novo.
 
Vaga:
 
Za osobe rođene u znaku Vage, ponedjeljak, utorak, srijeda, subota i nedjelja su sretni dani. Četvrtak je nepovoljan dan, a petkom ovi horoskopski znakovi imaju promjenljivu sreću.
 
Škorpija:
 
Za osobe rođene u znaku Škorpije, ponedjeljak, utorak, četvrtak, petak i nedelja su sretni dani. Dok srijeda i subota nisu povoljni dani.
 
Strijelac:
 
Za osobe rođene u znaku Strijelca, srijeda, četvrtak, petak i nedjelja su sretni dani, dok se ponedjeljkom dešavaju teškoće. Utorak označava gubitak i ekstremne troškove. Subotom ovi znakovi imaju spor napredak i pomoć od drugih.
 
Jarac:
 
Za osobe rođene u znaku Jarca, utorak, srijeda, petak i subota su sretni dani. Dani briga su nedjelja, ponedjeljak i četvrtak. Investiranje se preporučuje subotom, dok se za rad sa dokumentima preporučuje utorak.
 
Vodolija:
 
Za osobe rođene u znaku Vodolije, ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak su sretni dani. Srijeda i subota su nepovoljni dani, a nedelja je promjenljiva za ove znakove.
 
Ribe:
 
Za osobe rođene u znaku Riba, utorak, četvrtak i nedjelja su sretni dani. Ponedjeljak i subota izazivaju gubitke i nepovoljni su. Srijeda i petak donose sklad i prosperitet.
 
(Izvor: Astrofon21)
Please follow and like us: